kindertherapie

Kinderpsycholoog - Kindertherapie rondom Enschede

Ben ik verzekerd?

Onze kinderpsychologen en orthopedagogen zijn opgeleid om kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun ouders te begeleiden bij verschillende soorten hulpvragen. In onze psychologenpraktijk kunnen jullie als ouders terecht bij de kinderpsycholoog met vragen over problemen die je ervaart bij of met jullie kind(eren).

Dé kinderpsycholoog in Enschede, Almelo en Oldenzaal:

Als ouders wil je altijd het beste voor je kind, maar toch gaat het niet altijd zoals je wenst. Problemen op het gebied van gedrag, sociaal- emotionele ontwikkeling, taal en motoriek kunnen reden zijn van zorg. Onze psychologen en orthopedagogen hebben veel ervaring in de begeleiding van kinderen van alle leeftijden bij allerlei problemen. Wanneer een kind psychische klachten heeft, is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van alles wat die klachten veroorzaakt en in stand houdt, maar ook van alles wat een kind kan helpen. Afhankelijk van de klachten en de leeftijd, kan een kind bij ons individuele kindertherapie krijgen, maar kunnen ook de ouders (opvoedondersteuning), het gezin (gezinstherapie) en alle andere mensen die belangrijk zijn voor het kind (systeemtherapie) begeleiding krijgen. Op die manier wordt het kind zo goed mogelijk hulp geboden.

Elke leeftijd brengt weer andere uitdagingen met zich mee. Onze orthopedagogen en kinderpsychologen zijn gespecialiseerd in het werken met (jonge) kinderen en adolescenten. Zij behandelen en begeleiden je kind bij onder andere de volgende klachten:

Op zoek naar een kinderpsycholoog? Volg kindertherapie in één van onze vestigingen rondom Enschede, Oldenzaal en Almelo

Kindertherapie volgen? Je kunt bij één van onze vestigingen terecht door te bellen met 085 007 9000 of door ons een mail te sturen naar receptie@doppazorg.nl.

omgaan met kinderarmoede

Bel mij terug

×