Psycholoog Delden

Als je in Delden of omgeving woont en op zoek bent naar professionele psychologische hulp, dan biedt DOPPA zorg hoogwaardige zorg dichtbij huis. Met onze kantoren in Oldenzaal, Almelo en Enschede, zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Delden en de bredere Twente-regio.

DOPPA is gespecialiseerd in diverse problematieken

Wij begrijpen dat geestelijke gezondheidsproblemen veelzijdig zijn. Of je nu worstelt met stress, relatie-issues, angststoornissen of neerslachtigheid, ons gespecialiseerde en toegewijde team staat klaar om je te helpen. Bij DOPPA zorg bieden we je een op maat gemaakte behandeling die zich richt op jouw unieke situatie. Zo hebben we een passend traject voor de problematiek waar jij tegenaan loopt.

Innovatieve aanpakken voor behandeling

Ons behandelaanbod is divers. Van het toepassen van cognitieve gedragstherapie tot oplossingsgerichte behandelingen en EMDR voor het verwerken van trauma’s: wij zorgen voor een gepersonaliseerd behandelplan.

Wat maakt DOPPA zorg uniek?

Teamgerichte zorg

Wij geloven in een complete aanpak van je klachten. Daarom hebben we, naast psychologen, ook psychiaters en andere therapeuten in huis om een uitgebreid zorgpakket te kunnen bieden.

Nabijheid tot Delden

Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in Oldenzaal, Almelo en Hengelo, zijn we door de goede bereikbaarheid ideaal voor iedereen die zoekt naar een psycholoog in Delden.

Uitgebreide expertise

DOPPA zorg heeft jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. We bieden behandelingen die niet alleen wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar ook worden aangepast aan jouw individuele behoeften.

Behandeltraject bij DOPPA zorg: wat kun je verwachten?

  1. Initiële consultatie: vanuit Delden kun je je eenvoudig aanmelden voor een eerste gesprek.
  2. Ontwikkeling van een persoonlijk behandelplan: na de eerste consultatie stellen we een behandelplan op, speciaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.
  3. Bereikbare locaties: onze verschillende kantoren in de Twente-regio maken het makkelijk om een behandeling te vinden die goed bereikbaar is vanuit Delden.

Tarieven en verzekering

DOPPA zorg werkt samen met verschillende zorgverzekeraars, waardoor de kosten voor je behandeling vaak deels of volledig vergoed kunnen worden.

Neem vandaag nog contact op

Als je in Delden of omgeving woont en behoefte hebt aan psychologische hulp, aarzel dan niet. Neem contact op met DOPPA zorg om de eerste stappen te zetten richting een beter mentale gezondheid.

 

Psycholoog Delden

Bel mij terug

×