Psycholoog Losser

Zoekt u een ervaren en betrouwbare psycholoog in Losser en omgeving? DOPPA zorg is er voor u. Met locaties in Enschede, Almelo en Oldenzaal bieden wij hoogwaardige psychologische zorg in de Twentse regio. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te ondersteunen met psychologische hulp in Losser en de omliggende gebieden.

Of u nu last heeft van angststoornissen, depressie, relatieproblemen, of burn-out klachten, bij DOPPA Zorg kunt u rekenen op ondersteuning voor een breed scala aan psychische probelmatieken. Ons ervaren team biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen. Met onze vestigingen die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Wierden, maken we het voor u eenvoudig om de benodigde hulp te krijgen.

Onze diensten en expertise

Psychische gezondheidsproblemen kunnen complex zijn. Bij DOPPA zorg begrijpen we dat en daarom bieden we gespecialiseerde hulp. Of u nu kampt met stress, relatieproblemen, angststoornissen of depressie, ons toegewijde team staat paraat om u te ondersteunen. Wij leveren op maat gemaakte behandelingen die specifiek zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie.

DOPPA zorg als uw psycholoog in losser

Individuele aanpak

Wij begrijpen dat geestelijke gezondheidsproblemen divers zijn. Of het nu gaat om stress, relatieproblemen, angststoornissen of depressie, ons gespecialiseerde en betrokken team staat voor u klaar. Wij bieden persoonlijke behandelingen die volledig zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Lokale bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar in de regio Losser, omdat wij zijn gevestigd in Oldenzaal, Almelo en Hengelo. Ideaal voor iedereen die zoekt naar een psycholoog in Losser.

Uitgebreide ervaring

DOPPA zorg heeft jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Innovatieve behandelingen

Ons behandelaanbod bestaat andere uit cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte behandelingen en EMDR voor het verwerken van trauma’s. Wij stellen een behandelplan op dat nauw aansluit bij uw individuele behoeften.

Uw behandeltraject bij DOPPA zorg: wat mag u verwachten?

  1. Aanmelding en Intakegesprek
    Uw zorgtraject start met een intakegesprek waarin we uw behoeften in kaart brengen. Vanuit Losser kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor dit eerste consult
  2. Op maat gemaakt behandelplan
    Na het initiële consult stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.
  3. Vergoeding en Kosten
    DOPPA zorg werkt samen met verschillende zorgverzekeraars, waardoor de kosten voor uw behandeling vaak deels of volledig vergoed kunnen worden.

DOPPA Zorg als uw psycholoog in de omgeving van Losser

Aarzel niet om contact op te nemen met DOPPA zorg als u in Losser of omgeving woont en behoefte heeft aan psychologische ondersteuning. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw pad naar een betere mentale gezondheid.

psycho educatie

Bel mij terug

×