Psycholoog Losser

Zoekt u een ervaren en betrouwbare psycholoog in Losser en omgeving? DOPPA zorg is er voor u. Met locaties in Enschede, Almelo en Oldenzaal bieden wij hoogwaardige psychologische zorg in de Twentse regio. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te ondersteunen met psychologische hulp in Losser en de omliggende gebieden.

Geestelijke gezondheidszorg bij u in de omgeving

Of u nu last heeft van angststoornissen, depressie, relatieproblemen, of burn-out klachten, bij DOPPA Zorg kunt u rekenen op ondersteuning voor een breed scala aan psychische problematieken.

Ons ervaren team biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen. Met onze vestigingen die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Wierden, maken we het voor u eenvoudig om de benodigde hulp te krijgen.

Onze diensten en expertise

Psychische gezondheidsproblemen kunnen complex zijn. Bij DOPPA zorg begrijpen we dat en daarom bieden we gespecialiseerde hulp. Of u nu kampt met stress, relatieproblemen, angststoornissen of depressie, ons toegewijde team staat paraat om u te ondersteunen. Wij leveren op maat gemaakte behandelingen die specifiek zijn afgestemd per situatie van de client, voor zowel volwassenen als aan kinderen.

DOPPA zorg als uw psycholoog in losser

Wij begrijpen dat geestelijke gezondheidsproblemen divers zijn. Of het nu gaat om stress, relatieproblemen, angststoornissen of depressie, ons gespecialiseerde en betrokken team staat voor u klaar. Wij bieden persoonlijke behandelingen die volledig zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Wij zijn goed bereikbaar in de regio Losser, omdat wij zijn gevestigd in Oldenzaal, Almelo en Hengelo. Ideaal voor iedereen die zoekt naar een psycholoog in Losser.

Verschillende typen behandelingen bij DOPPA zorg

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

Cognitieve gedragstherapie is een effectieve behandeling voor mensen die worstelen met negatieve denkpatronen. Deze therapie helpt bij het herkennen en veranderen van gedachten die leiden tot ongewenst gedrag. Hierdoor krijg je meer grip op je emoties en gedrag. Bij DOPPA zorg bieden onze ervaren therapeuten CGT aan in een veilige en ondersteunende omgeving.

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

Voor mensen die trauma’s hebben meegemaakt en last hebben van nare herinneringen, biedt DOPPA zorg EMDR-therapie. Deze therapie is erop gericht om de emotionele lading van traumatische gebeurtenissen te verminderen. Hierdoor kun je met meer rust en minder stress verder met je leven.

Schematherapie

Schematherapie is ontworpen voor mensen met hardnekkige patronen in denken en handelen die hun dagelijks leven negatief beïnvloeden. Deze therapie combineert elementen van cognitieve gedragstherapie, gestalttherapie en psychoanalytische concepten. Bij DOPPA zorg helpen onze therapeuten je met het doorbreken van destructieve schema’s en het ontwikkelen van gezondere gedrags- en denkpatronen.

Of het nu gaat om stress, angststoornissen, trauma of een ander probleem, bij DOPPA zorg krijg je de ondersteuning die je nodig hebt van deskundige therapeuten die gericht zijn op jouw welzijn. Meer weten? Bekijk dan hier al onze therapievormen die wij aanbieden.

Uw behandeltraject bij DOPPA zorg: wat mag u verwachten?

  1. Aanmelding en intakegesprek
    Uw zorgtraject start met een intakegesprek waarin we uw behoeften in kaart brengen. Vanuit Losser kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor dit eerste consult
  2. Op maat gemaakt behandelplan
    Na het initiële consult stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.
  3. Vergoeding en Kosten
    DOPPA zorg werkt samen met verschillende zorgverzekeraars, waardoor de kosten voor uw behandeling vaak deels of volledig vergoed kunnen worden.

Onze praktijken dichtbij jou in Losser

Aarzel niet om contact op te nemen met DOPPA zorg als u in Losser of omgeving woont en behoefte heeft aan psychologische ondersteuning. Met onze 3 vestigingen in Twente zijn wij dichtbij u in Twente. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw pad naar een betere mentale gezondheid en helpen u graag verder met al uw vragen.

Bel mij terug

×