Psycholoog Wierden

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare psycholoog in de omgeving van Wierden? DOPPA zorg, met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal, biedt hoogwaardige psychologische zorg in de regio Twente. Ons deskundige team staat voor u klaar als u psychologische hulp in de buurt van Wierden nodig heeft.

Of u nu last heeft van angststoornissen, depressie, relatieproblemen, of burn-out klachten, bij DOPPA zorg kunt u rekenen op ondersteuning voor een breed scala aan psychische probelmatieken. Ons ervaren team biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen. Met onze vestigingen die gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Wierden, maken we het voor u eenvoudig om de benodigde hulp te krijgen.

Onze diensten en specialisaties

Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen divers en uitdagend zijn. Bij DOPPA zorg begrijpen we dit en bieden we gespecialiseerde hulp. Of je nu worstelt met stress, relatieproblemen, angststoornissen of depressie, ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen. We bieden op maat gemaakte behandelingen die specifiek gericht zijn op jouw unieke situatie.

Waarom kiezen voor DOPPA zorg als uw psycholoog in Wierden

Een op maat gemaakte benadering

Bij DOPPA zorg begrijpen we dat geestelijke gezondheidsproblemen veelzijdig zijn. Of u nu worstelt met stress, relatieproblemen, angstaanvallen of neerslachtigheid, ons gespecialiseerde en toegewijde team staat klaar om u te helpen. Wij bieden persoonlijke behandelingen die zich richten op uw unieke situatie.

Locaties in Twente

Hoewel onze kantoren gevestigd zijn in Oldenzaal, Almelo en Hengelo, zijn we door de goede bereikbaarheid ideaal voor iedereen die zoekt naar een psycholoog in Wierden.

Uitgebreide expertise

Doppa zorg heeft jarenlange ervaring de geestelijke gezondheidszorg. Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden aangepast aan uw individuele behoeften.

Innovatieve behandelingen

Ons behandelaanbod is divers en omvat onder andere cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte behandelingen en EMDR voor het verwerken van trauma’s. Wij stellen een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw behoeften.

Uw behandeltraject bij DOPPA zorg: wat kunt u verwachten?

  1. Aanmelding en intake
    Het zorgtraject begint met een intakegesprek om uw behoeften in kaart te brengen. Vanuit Wierden kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een eerste gesprek.
  2. Ontwikkeling van een persoonlijk behandelplan
    Na de eerste consultatie stellen we een behandelplan op, speciaal afgestemd op uw wensen en behoeften.
  3. Vergoeding en Kosten
    DOPPA zorg werkt samen met verschillende zorgverzekeraars, waardoor de kosten voor uw behandeling vaak deels of volledig vergoed kunnen worden.

DOPPA zorg als uw psycholoog in de omgeving van Wierden

Aarzel niet als u in Wierden of omgeving woont en behoefte heeft aan psychologische hulp. Neem vandaag nog contact op met DOPPA zorg om de eerste stappen te zetten richting een betere mentale gezondheid.

psycho educatie

Bel mij terug

×