Teamconsulten

Teamconsulten

Bij teamconsulten kun je denken aan een team van bv. wijkverpleegkundigen die met cliënten te maken hebben en situaties tegen komen waarin het onduidelijk is hoe het beste kan worden gehandeld op het gebied van psychische hulpvragen.

 

Teamconsulten

Ook leerkrachten hebben veel te maken met kinderen in de klas met gedragsproblemen of ontwikkelingsstoornissen. Scholen hebben over het algemeen wel een netwerk waar ze een beroep op kunnen doen, maar een teamconsult kan van toegevoegde waarde zijn doordat een professional uit ons team wordt "ingevlogen" om een casus te bespreken en direct concrete adviezen te kunnen geven.

Een ander voorbeeld van een teamconsult zijn fysiotherapeuten die te maken hebben met patiënten die niet alleen lichamelijke klachten hebben maar ook sociaal emotionele en mentale problemen ervaren waar zij onvoldoende voor geschoold zijn en dat buiten hun bereik valt om adequaat aan te pakken. Wij kunnen een team rondom een patiënt in één keer van direct bruikbare handvatten voorzien waarmee de professional weer verder kan.

Heb je een vraag of wil je een afspraak? Contact opnemen met ons is heel makkelijk: