Psycholoog Rijssen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare psycholoog nabij Rijssen? DOPPA zorg, met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal, biedt hoogwaardige psychologische zorg in de regio Twente. DOPPA zorg helpt u verder als u een psycholoog in de omgeving van Rijssen zoekt.

Of u nu kampt met angststoornissen, depressie, relatieproblemen, of burn-out klachten, bij DOPPA zorg kunt u terecht voor een breed scala aan psychische probelmatieken. Ons deskundig team biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waar u zich op uw gemak kunt voelen. Met vestigingen die eenvoudig bereikbaar zijn vanuit Rijssen, maken we het gemakkelijk voor u om de hulp te krijgen die u nodig hebt.

Onze behandelmethodes

Bij DOPPA zorg gebruiken we een verscheidenheid aan behandelmethoden om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Denk aan cognitieve gedragstherapie, EMDR voor trauma-verwerking, of relatietherapie. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de diagnose, stellen we een behandelplan op maat samen.

Waarom kiezen voor een psycholoog van DOPPA zorg?

Multidisciplinaire aanpak

Onze aanpak is holistisch en multidisciplinair. Naast psychologen werken er bij DOPPA zorg ook psychiaters, therapeuten en andere zorgprofessionals om u een compleet zorgaanbod te bieden.

Locaties in Twente

Hoewel we niet direct in Rijssen gevestigd zijn, bevinden onze klinieken zich in nabijgelegen steden zoals Enschede, Almelo en Oldenzaal. Elk van deze locaties is gemakkelijk bereikbaar vanuit Rijssen.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring in het veld biedt DOPPA zorg effectieve behandelmethoden. U bent bij ons in goede handen.

DOPPA zorg als psycholoog in Rijssen: Hoe gaan wij te werk?

Aanmelding en intake

Het zorgtraject begint met een intakegesprek om uw behoeften in kaart te brengen. Vanuit Rijssen kunt u zich eenvoudig aanmelden via onze website of telefonisch contact opnemen.

Behandelplan op maat

Na de intake stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Hierbij houden we rekening met uw specifieke situatie en wensen.

Vergoeding en Kosten

DOPPA zorg werkt samen met verschillende zorgverzekeraars. De kosten voor psychologische hulp zijn daarmee vaak (gedeeltelijk) gedekt.

DOPPA zorg als uw psycholoog in de omgeving van Rijssen

Wanneer u op zoek bent naar een psycholoog in de buurt van Rijssen, is DOPPA zorg dé keuze voor kwalitatieve en toegankelijke zorg. Met vestigingen in Twente en een team van ervaren professionals zijn we altijd dichtbij. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en zet vandaag nog de eerste stap naar een beter welzijn.

psycho educatie

Bel mij terug

×