Wander

Wander

Psychomotorische therapie

Wander Bakker | Psychomotorische therapie en ACT

 

Mijn visie:

Een groot gedeelte van hoe wij als mensen met elkaar communiceren is non-verbaal. Oftewel, dat wat je doet en laat zien zegt iets over jou in relatie tot de ander en/of je omgeving. Vaak ben je daar niet van bewust. Wat op zichzelf niet erg is, maar soms is het nodig om daar wel bewust van te worden. Namelijk om te begrijpen hoe het allemaal werkt bij jou.  Door in de therapie in actie te komen en stil te staan bij wat je denkt, voelt en hoe je handelt, wordt je steeds bewuster van jezelf en je gedrag.

 

Mijn achtergrond:

In 2011 ben ik afgestudeerd als Psychomotorisch therapeut een de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Sindsdien heb ik gewerkt in de ouderenpsychiatrie, jeugdzorg en op een psychiatrische afdeling van het ziekenhuis.
Mijn expertise heb ik uitgebreid met behaalde diploma’s in Acceptance en Commitment therapie (ACT), Professioneel Coach en als Rots en Water trainer.

 

Mijn werk:

Psychomotorische therapie (PMT) is een ervaringsgerichte therapievorm die gebruik maakt van lichamelijke- en bewegingsgeoriënteerde werkvormen. Je gaat op verkenning naar hoe je handelt en welke signalen je lichaam je geeft in bepaalde situaties. Je leert contact te maken met je gevoel, welke ontspanningstechniek bij jou past en je krijgt de ruimte om te oefenen van alternatief gedrag.

 

Privé:

Ik woon samen met mijn vriendin en heb een dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, sport ik graag of probeer ik nieuwe Italiaans gerechten uit.

 

Methodiek o.a.:

  • Psychomotorische therapie
  • ACT

 

 

 
What do you want to do ?
New mail